Ben jij er bij?

Ben jij klaar voor een super gezellige avond? Wij wel! De voorbereidingen zijn in volle gang, zien wij jou de volgende editie? Zorg dat je op tijd je tickets aanschaft want op = op.

  • 100% zeker van een ticket.

  • Print je ticket uit.

  • Tot de volgende editie!

Helpdesk

Hier onder staan de meest gestelde vragen omtrent de verkoop van een ticket. Bekijk ook de veelgestelde vragen pagina voor alle vragen. De vragen en antwoorden die hier onder zijn weergegeven  zijn met betrekking op de verkoop van tickets. Kom je er echt niet aan uit? Raadpleeg dan ons contactformulier.

Zijn er nog tickets te koop?

Bij de tickets van Minor geldt op=op. Of er nog tickets te koop zijn kun je makkelijk controleren door middel van de link van de online bestelling. Kun je hier nog kaarten bestellen? Dan is Minor (nog) niet uitverkocht.
Wel kan het zo zijn dat een verkooppunt zijn tickets verkocht heeft. Dit wordt dan bekend gemaakt op de social media van Minor.

Ticket(s) uitprinten?

De tickets die online worden aangeschaft raden wij aan om uit te printen. Het kan namelijk zijn dat ons ticketsysteem de QR code niet goed leest via een mobiel telefoon.

Waar kan ik een ticket kopen?

Tickets zijn te koop bij onze verkooppunten:
– Jumbo Mierlo-Hout
– Primera Brandevoort
– Primera Winkelcentrum de Bus
Ook kun je tickets online bestellen via de omgeving waar u zich nu bevind.

Hoeveel kost een ticket?

Een ticket voor Minor kost 3 euro. Pas op: bij een online bestelling worden er extra kosten in rekening gebracht.
De servicekosten bedragen €0,24 per ticket en de transactiekosten bedragen €0,35 per bestelling.

Ik kan niet afrekenen?

Geen paniek! Wij raden u aan via een laptop/computer tickets te kopen. Via een mobiele telefoon kan de ‘betaling’-knop niet zichtbaar zijn. Mocht u dit ervaren klik dan hier.

Ik ervaar een probleem…!

Geen paniek! Wij helpen u graag verder. Benader ons via het contactformulier, Instagram (Direct bericht), Facebook (Direct bericht) en/of via info@minorhelmond.nl

Verkoopbalie

Verkoopbalie

KOOP JE TICKETS!