Reglement Minor

Voor het betreden van het evenement dient eenieder kennis te hebben genomen met het reglement.

Legitimatie is verplicht! Dit geldt voor alle bezoekers van het frisfeest Minor. Minor is uitsluitend bedoeld voor middelbare scholieren van 12 t/m 17 jaar oud. Tevens is het van belang dat wij de ouders en het thuisfront kunnen inlichten in geval van ziekte of calamiteiten.

Hoe legitimeren? Dit kan middels paspoort, ID-kaart of (geldige) schoolpas. Indien je bij je ouders in het paspoort vermeld staat, dan volstaat een kopie van dit paspoort ook. Ben je 12 jaar? Dan is een schoolpas verplicht, zodat je kunt aantonen dat je op de middelbare school zit.

De beveiliging: gedurende de hele avond is er gecertificeerd beveiligingspersoneel aanwezig. Aanwijzingen van hen dienen ten aller tijden opgevolgd te worden.

Roken? Het is niet toegestaan te roken gedurende het frisfeest Minor. Er kan ook niet buiten worden gerookt tijdens het feest.

Entree tot? Minor start om 19:30 uur en zal duren tot 00:00 uur. Het is mogelijk om tot 20:30 uur naar binnen te gaan. Na 20:30 uur geen entree meer, ook al ben je in het bezit van een kaartje. Kosten van het kaartje kunnen in deze ook niet worden vergoed.

Eerder weg? Je kunt ten aller tijde het feest vroegtijdig verlaten. Eenmaal buiten is dan ook buiten. Tussentijds is het niet mogelijk even naar buiten te gaan.

Wat is niet toegestaan? Wapens, drugs, alcoholische dranken, bussen deodorant, andere vloeistoffen en zelf mee gebracht eten en drinken zijn niet toegestaan.

Fouilleren: Bij binnenkomst van het evenement bestaat er de kans dat uw tas wordt gecontroleerd, tevens is het mogelijk dat u gefouilleerd/gevisiteerd wordt. U heeft het recht beide te weigeren. Bij weigering wordt u niet toegelaten tot het evenement.

Niet toegestane voorwerpen: Bij het vinden van bepaalde niet toegestane voorwerpen worden deze in beslag genomen en overgedragen aan de politie. Voorwerpen die verder legaal zijn volgens de wetgeving (zoals deodorant) kunt u dit bij het verlaten van het evenement ophalen. Mocht u uw persoonlijke eigendommen na afloop niet meer terugvinden, of vergeten op te halen, is de commissie hier niet aansprakelijk voor.

Ruzie? Het uitlokken en/of uitvoeren van ruzies is verboden, wanneer dit het geval is wordt u verwijderd door de beveiliging.

Garderobe: het gebruik van de garderobe zit bij de ticketprijs inbegrepen en is verplicht. Bij het verliezen van uw garderobekaartje dient er gewacht te worden tot het einde. Als het goed is, is uw jas nu overgebleven. De commissie is niet verantwoordelijk bij het niet terug vinden van uw jas/spullen.

Op eigen risico! Bij het verliezen van persoonlijke bezittingen op het evenemententerrein, en daarbuiten,  is de organisatie niet aansprakelijk. Het betreden van het Minorfeest geschiedt geheel op eigen verantwoording en de commissie stelt zich niet aansprakelijk voor enigerlei schade die ondervonden wordt tijdens dit feest.

Kleding: Het is niet toegestaan petjes, mutsen, voetbalshirts, trainingspakken/broeken en joggingbroeken te dragen. Daarnaast is het verboden kleding te dragen met discriminerende, beledigende of aanstootgevende teksten of afbeeldingen.

Foto: Tijdens het feest worden er foto’s en video’s van u en anderen gemaakt. Het gemaakte beeldmateriaal wordt mogelijk geplaatst op onze website en social media, e.d. Wanneer u er niet mee instemt dat er foto’s van u worden gemaakt, dient u dit vooraf bij de fotograaf te melden.

Licht- en geluidseffecten: Tijdens het feest heeft u op elke plaats te maken met licht- en geluidseffecten. Mogelijk wordt er een stroboscoop, laser of een andere manier van verlichting gebruikt. Indien u gevoelig bent voor epilepsie, is de organisatie niet aansprakelijk. Echter, gedurende feest is er EHBO aanwezig.

Artiesten: Minor behoudt zich het recht om een wijziging in de line-up aan te brengen. Indien een artiest niet in staat is te komen optreden, zal Minor naar een passend alternatief op zoek gaan.

Heeft u vragen of onduidelijkheden omtrent het reglement neem dan contact met ons op.

KOOP JE TICKETS!