Digitale Polonaise bij Minor!

Ben jij het stilzitten ook zo beu, en baal je dat er geen carnaval kan worden gevierd? Doe dan mee met de digitale polonaise bij Minor!

Upload een leuke foto van jezelf, het is natuurlijk helemaal super als je je mooi verkleedt! Minor zal je dan verwerken in de (digitale) polonaise, welke later op de website en op social media te zien zal zijn. Zo vieren we samen toch een beetje carnaval, en laten wij zien dat we ons eigen carnavalsvirus niet door dit virus laten verslaan!

Deze actie hebben we aangemeld bij het Guinness World Records als poging tot de langste digitale polonaise, dus als we dat ook nog voor elkaar krijgen zou helemaal geweldig zijn!

  • Loop digitaal mee in de langste polonaise!

  • Simpel en snel!

  • Zo loop je toch mee deze carnaval!

  • Deze actie is aangemeld bij het Guinness World Records!

Alaaaf!

Hier naast is te zien hoe we de aanmeldingen hebben verwerkt tot een polonaise! Na diverse aanmeldingen updaten we hier de polonaise.

Na de video bekeken te hebben wil je zeker mee doen! Dat kan, lees hier beneden hoe je een goede foto maakt en hem goed aanlevert.

Foto aanleveren

Het is belangrijk dat je een goede foto maakt! Dat begint met een goed kostuum, ga verkleed, niks is te gek. Zorg vervolgens dat iemand een foto van jouw maakt voor een rustige achtergrond. Voor een witte muur bijvoorbeeld, dat werkt het beste.

Armen moeten aan de rechterkant zijn. Zo kan onze editor de foto’s netjes achter elkaar verwerken.

Meer weten? Bekijk de vragen;

Welk formaat moet de foto zijn?

Het is belangrijk dat de afbeelding die aangeleverd wordt een JPG, PNG of JPEG is. Anders kunnen we hem helaas niet gebruiken.

Welke resolutie?

Dat maakt niet uit! Alle telefooncamera’s zijn in feite goed. Ze maken een foto van in 1080×1920 of 1080×1920. Wij bewerken ze verder naar het eindresultaat.

Belangrijk is dat er veel detail in de foto zit, zorg dat je een goede camera gebruikt. (Bij voorkeur een nieuwer telefoontoestel.)

Ik ervaar een ander probleem.

Geen paniek! Wij helpen u graag verder. Benader ons via het contactformulier, Instagram (Direct bericht), Facebook (Direct bericht) en/of via info@minorhelmond.nl.

Afbeelding aanleveren
FOTO’S AANLEVEREN